Edu'Actief lanceert app: Energize!

Vanaf vandaag kunt u altijd en overal een energizer doen met uw groep. Na vier succesvolle boeken vol energizers lanceert Edu´Actief haar eerste app: Energize!

 

 

ipadDe app bevat zestig energizers en kan gebruikt worden door iedereen die met groepen werkt. Bijvoorbeeld op school, bij de (sport)vereniging, op het werk en tijdens teambuildingsdagen en bedrijfsuitjes. Gebruik energizers om elkaar beter of op een andere manier te leren kennen, stel op een andere manier groepen samen en breng de groep (opnieuw) in beweging.

 

De regels van energizers zijn eenvoudig en de nadruk ligt op spontaniteit, plezier en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Energizers vereisen geen speciale vaardigheden en kunnen altijd en overal uitgevoerd worden. Ze zijn geschikt voor iedere groep, verschillende groepsgroottes en diverse leeftijden. Het enige wat u nodig hebt is een groep, een locatie en een begeleider.

 

 

Download de Energize app gratis in de App Store en Google Play. Per categorie zijn enkele energizers gratis beschikbaar. De overige energizers kunt u per categorie bijkopen.
                                                           appicoon

 

 

Meer informatie
www.energize-app.com