Fragmatic Art-project op De Zonnegaard

Edu'Actief brengt in mei 2012 het nieuwe werkboek Kunstvlucht 3 "Dieren in de kunst" uit. Ter promotie van dit nieuwe Kunstvlucht werkboek is praktijkschool De Zonnegaard uit Nijmegen gevraagd om met hun leerlingen een Fragmatic Art-project op te zetten met als eindresultaat een groot schilderij. Het thema van dit project is gelijknamig aan het nieuwe werkboek van Kunstvlucht: 'Dieren in de kunst'.

sponsordinerEen Fragmatic Art schilderij bestaat uit allemaal losse onderdelen die één groot schilderij moeten vormen. Dit project wordt met veel enthousiasme opgepakt door de kunstzinnige docenten van praktijkschool De Zonnegaard Hans van der Heul en Dicky Kapel. Op maandag 5 maart werden tijdens een sponsordiner de eerste stappen gezet. De aanwezigen namen om en om de verfkwast in de hand en leverden de eerste bijdrage aan het Fragmatic Art schilderij. De school hoopt met dit en andere projecten geld te verzamelen voor een educatieve reis naar Londen.


Ook de leerlingen zijn deze week begonnen met het kunstzinnige Fragmatic Art-project. Om iedereen binnen de school te motiveren en inspireren wordt een groot paneel in de school opgehangen waar de voortgang bijgehouden wordt.


Op de website www.kunstvlucht.nl wordt iedere week het verloop van het Fragmatic Art-project besproken.

 

 

fragmatic-art                       eten_sponsordiner