Kick-off bijeenkomst Kunstvlucht groot succes

foto_2_-_verkleindKunstvlucht heeft zijn eerste landing gemaakt op de kick-off bijeenkomst van 20 september in Dieren. Een groep van 30 enthousiaste bezoekers heeft tijdens de interactieve Kunstvlucht-route kennisgemaakt met verschillende opdrachten en werkstukken uit het Kunstvlucht-materiaal.

 

Na de officiële uitreiking van het eerste Kunstvlucht-exemplaar aan EDU-ART en de directeur van praktijkschool de Tender werden de deelnemers opgedeeld in twee groepen voor de workshops. EDU-ART presenteerde in zijn workshop het instrument C-Zicht (zicht op competenties), dat de ontwikkeling beschrijft van een leerling door middel van kunst en cultuur. De tweede workshop besteedde aandacht aan het digitale materiaal van Kunstvlucht dat docenten kunnen vinden op www.kunstvlucht.nl.

 

verkleind_2

Tweede landing

Op 4 oktober vond een tweede startbijeenkomst plaats. Dit keer bij het MCO (Muziekcentrum van de Omroep) in Hilversum. Ook hier kwam een enthousiaste groep docenten op af. Het programma van deze bijeenkomst was gelijk aan die van de kick-off. Tijdens deze bijeenkomst is het eerste Kunstvlucht exemplaar uitgereikt aan Aaltje van Zweden, echtgenoot van dirigent Jaap van Zweden. Samen met haar man heeft ze de Stichting Papageno opgericht.

 

Heeft u de bijeenkomsten gemist, vraag dan vrijblijvend een presentatie aan.